iPhone - Aplikacioni Contacts

background image

Aplikacioni Contacts

Nga pamja Info e kontaktit, një prekje e shpejtë ju lejon që të kryeni një telefonatë, të krijoni një
mesazh emaili, të gjeni vendndodhjen e tyre dhe më shumë. Shikoni “Kërkimi i kontakteve” në
faqen 131.