iPhone - Tastiera e madhe e telefonit

background image

Tastiera e madhe e telefonit

Bëni telefonata thjesht duke prekur të dhënat te kontaktet tuaja dhe në listat e të preferuarave.
Kur ju duhet të formoni një numër, tastiera e madhe numerike e iPhone e bën më të lehtë këtë
gjë. Shikoni “Telefonatat” në faqen 58.