iPhone - Rreth aplikacionit Contacts

background image

Rreth aplikacionit Contacts

Contacts ju lejon të aksesoni lehtë dhe të redaktoni listat tuaja të kontakteve nga llogaritë
personale, të biznesit dhe ato organizative. Ju mund të kërkoni përmes të gjithë grupeve tuaja,
dhe informacioni te Contacts aksesohet automatikisht për të lehtësuar dhe shpejtuar adresimin e
emaileve.

Telefononi

Dërgoni një email.

Dërgoni një

mesazh me

tekst.

Kryeni një thirrje me

video në FaceTime.

Shikoni një hartë dhe

merrni orientime.